
گردشگری
ارزیابی امکان سنجی گردشگری با کامفار
امکان سنجی گردشگری حاصل از انجام مطالعات مختلفی می باشد که نتایج حاصل از تحقیقات بازار ویژه گردشگری، ارزیابی های جامع مالی با نرم افز کامفار یونیدو در بخش گردشگری گویای وجوده پتانسیل بالقوه فراوانی در این صنعت می باشد. اما به نظر کارشناسان، این صنعت از توسعهای که شایستهٔ آن است برخوردار نبودهاست. از دلایل آن میتوان به آماده نبودن بسترهای اقتصادی مناسب در ایران برای جذب سرمایهگذاری در ساخت هتل و سایر صنایع جانبی این حوزه اشاره کرد. بیخبر بودن سرمایهگذاران از زمینههای موجود در ایران و تبلیغات ضعیف و نیز انتشار اخبار منفی از ایران، محدودیتهای اجتماعی و مذهبی برای گردشگران خارجی و همچنین تنشهای سیاسی با بعضی کشورهای غربی نیز از دیگر موانع در راه رشد صنعت گردشگری در ایران است.
در مقایسه با ایران، برخی کشورها توانستهاند کارنامه موفقی را در این زمینه از خود برجای بگذارند. به طور مثال تنها در سال ۲۰۰۷ میلادی، حدود ۱۵ میلیون گردشگر خارجی از شهر دبی در کشور امارات متحده عربی در جنوب خلیج فارس دیدار کردند. این در حالی است که کشور ایران با سهمی کمتر از یک پانزدهم تعداد گردشگران شهر دبی در سال مشابه، تنها کمتر از یک درصد سهم درآمد جهانی از صنعت توریسم را به خود اختصاص دادهاست.
بدیهی است بخش گردشگری سلامت ایران باعث شد که در سالهای اخیر ایران به مرکز درمان کشورهای همسایه تبدیل شود که میتوان به عراق. اقلیم کردستان عراق که طبق برخی امار تنها از این اقلیم در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ویزا روزانه صادر شد که بیش از نیمی برای درمان بهتر به ایران سفر کردن؛ و میتوان به کشور باکو. ارمنستان. تاجیکستان اشاره کرد. بدهی است در سال گذشته نزدیک به ۴۰۰۰ هزار نفر از کشور عمان تنها برای کاشت مو به ایران سفر کرداند؛ و بخش جراحی زیبای ایران از جمله جراحی زیبای بینی. لفتینگ صورت. کاشت مو بخشهای است که بسیار از گردشگران سلامت کشورهای اروپای را به ایران سرازیر کرداست. تمامی این موارد به دلیل دانش فنی و اطمینانی هست که در بین کشورهای همسایه و دیگر کشورها رواج پیدا کرداست و دومین دلیل عمد کاهش نرخ پول ملی در مقابل ارزهای معتبر دنیا از جمله دلار و یور میباشد.
لازم است ذکر شود که توافق اخیر ایران با قدرتهای جهانی میتواند رشد گردشگری ایران را تا حدود زیاد تصریح و گسترش دهد تا جای که در حال حاضر طبق گفته مسولین ایران نیاز به ۲۰۰هتل چهار ستاره و پنج ستاره دارد؛ و درصورت تقویت ناوگان هوائی ایران میتوان آینده روشنی در برای صنعت گردشگری ایران انتظار داشت.
تماس با مرکز محاسبات امکان سنجی امپا
بازدید کننده محترم،جهت دریافت اطلاعات تماس با مرکز محاسبات امکان سنجی پروژه های اقتصادی امپا، بر روی "تماس با امپا" کلیک بفرمائید.
تماس با امپا
جستجو در مرکز محاسبات
کامفار و امکان سنجی نفت












کامفار و امکان سنجی صنایع





















سرمایه گذاری در کانادا






دوره آموزشی کامفار








