sitting


آموزش رفع خطاهای محاسباتی کامفار

دسته

ارزیابی مالی و اقتصادی

آموزش رفع خطاهای محاسباتی کامفار

آموزش رفع خطاهای محاسباتی کامفار

مدیران ، صنعتگران و سرمایه گذاران گرامی

نرم افزار کامفار یکی از مهم ترین و پرکاربردترین نرم افزارهای محاسباتی در زمینه امکان سنجی پروژه های سرمایه گذاری می باشد که توسط سازمان توسعه صنعتی ملل متحد ( یونیدو) ارائه شده است. 

در موقع گزارش گیری از نرم افزار کامفار عموما با خطاهای محاسباتی از سوی نرم افزار کامفار روبرو می شویم که می تواند ناشی از عدم توجیه پذیری طرح باشد یا اینکه اطلاعات اولیه جمع آوری شده حاصل از تحقیقات بازار و مطالعات فنی به صورت صحیحی برای نرم افزار کامفار تعریف نشده است.

از اینرو مرکز محاسبات امکان سنجی پروژه های سرمایه گذاری امپا، فایل آموزش رفع خطاهای محاسباتی توسط نرم افزار کامفار را تهیه و تنظیم کرده است. مطالبی که در این فایل آموزشی مطرح شده است به شرح ذیل می باشد.

آموزش رفع خطاهای مرتبط با شاخص NPV (خطاهای شماره ۱ و ۴)

خطای شماره ۱ : NPV کل سرمایه گذاری منفی است!

خطای شماره ۴ : NPV کل حقوق صاحبان سهام منفی است!

آموزش رفع خطاهای مرتبط با کمبود سرمایه (خطاهای شماره ۷ و ۸)

خطای شماره ۷ : فاز ساخت- سرمایه خودکار بدلیل کمبود وجوه ایجاد شد!

خطای شماره ۸ : فاز تولید- برداشت خودکار از بانک به دلیل کمبود وجوه!

آموزش رفع خطاهای مرتبط با شاخص IRR

خطای شماره ۲: IRR کل سرمایه گذاری یافت نشد!

خطای شماره ۳: IRR تعدیل شده کل سرمایه گذاری یافت نشد!

خطای شماره ۵: IRR کل حقوق صاحبان سهام یافت نشد!

خطای شماره ۶: IRR تعدیل شده کل حقوق صاحبان سهام یافت نشد!

شرح خدمات گروه مطالعات فنی مهندسی و سرمایه گذاری امپا

مدل سازی و گزارش گیری مالی و اقتصادی از پروژه های صنعتی (صنایع بزرگ و کوچک)،تجاری-خدماتی،زیربنایی،گردشگری و سایر حوزه های اقتصادی  بوسیله نرم افزار تخصصی کامفار ۳   (COMFAR III) جهت تجزیه و تحلیل پروژه های سرمایه گذاری از نظر مالی و اقتصادی بمنظور بررسی استحکام یک واحد اقتصادی و توانایی آن در پرداخت دیون، همچنین میزان نقدشوندگی و سودآوری آن.

امکان سنجی پروژه های سرمایه گذاری با جدیدترین اطلاعات موجود در پایگاه های اطلاعاتی گروه مطالعاتی فنی مهندسی و سرمایه گذاری امپا

با هدف ارزیابی پتانسیل پروژه های مختلف صنعتی که به عنوان یکی از شرط های اساسی و لازم فرآیند تأمین مالی طرح های صنعتی در نظر گرفته می شود. اطلاعات حاصل از تحقیقات بازار مبتنی بر بررسی های گسترده مطالعاتی می باشد و بسته به نوع سرمایه گذاری تجزیه و تحلیل می گردد، بنابراین روند تصمیم گیری را برای مدیران و سرمایه گذاران ( حقیقی یا حقوقی ) آسان می کند.

تشکیل تیم پروژه  تحلیل ریسک به منظور شناسائی ریسک ها و فرصت های موجود برای یک پروژه صنعتی و آنالیز و تهیه برنامه واکنش (پاسخ) مناسب به ریسک یا فرصت های موجود در طی دوران ساخت و بهره برداری

دریافت فایل اموزشی رفع خطاهای کامفار

بازدید کننده محترم،در صورتی که مایل به دریافت فایل آموزشی رفع خطاهای محاسباتی نرم افزار کامفار هستید لطفا بر روی "تماس با امپا" کلیک بفرمائید.

تماس با امپا

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.